Na potulkách internetom

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Chatovaním a hľadaním priateľov na internete, si môžete aj zarobiť!

Je až neuveriteľné, kôľko času dokážu niektorí ľudia zabiť chatovaním a zabávaním sa na internete. Keby im za ten čas niekto platil, boli by už milionári. :D Tejto myšlienky sa však pred časom chytilo pár podnikavcov a vytvorili "Web Social Network" v ktorej všetkým jej členom platia za to, že chatujú a zabávajú sa. :D

Myšlienka celého systému je jednoduchá. Vytvoriť sociálnu sieť podobnú portálom: MySpace, Linded IN, FaceBook ..., na ktorej si každý môže vytvoriť svoj profil, vkladať obrázky, videá, písať blogy, atď... Každý účastník však súhlasí s tým, že na ich profile sa bude zobrazovať aj komerčná reklama, no a aby z tejto reklamy neprofitovali len prevádzkovatelia tohto portálu, podiel reklamy sa pekne delí medzi všetkých členov siete. Rozhodovacím kritériom je počet zobrazení Vášho profilu iným členom, pričom komenty, hodnotenia a podobné záležitosti, Vám len pridávajú "dobré body."

Tí z Vás, ktorí už majú akú-takú skúsenosť s  podobnými internetovými reklamnými systémami, ako je napr. Google AdWords a Google AdSense, či náš slovenský Etarget vedia, že tie príjmy nie sú horibilné, ale aj pár desiatok dolárov navyše za mesiac poteší. Lepšie chatovať za peniaze, ako chatovať zadarmo, že? :D

Najdôležitejšie je mať čím viac priateľov, ktorí pozývajú ďalších priateľov. Tí starší členovia portálu Vás, ak sa ich spýtate, veľmi radi oboznámia s tým, čo máte robiť, aby ste niečo zarobili.

Malá nevýhoda je tá, že systém je len po anglicky a aj všetci diskutéri píšu len po anglicky, čo môže tých angličtino neznalých sklamať. Nadruhej strane to možno pár ľudí povzbudí v tom, že budú mať možnosť si precvičiť svoje English skills a zachatovať si s rôznymi ľuďmi z celého sveta. (Veď ktorý z našich mladých už dnes nevie po anglicky? )

Ou, a ešte som Vám nedal link na daný portál. :D Volá sa Yuwie. Ak si chcete pozrieť môj profil, tak choďte na: www.yuwie.com/jozifek1

Aby ste sa mohli prihlásiť, musíte byť pozvaný už existujúcim členom. Ak by ste ho chceli obísť a pokúšať sa prihlásiť bez pozvánky, portál si Vášho referujúceho aj tak bude od Vás žiadať, lebo kazíte sieť.

Pre tých, čo to chcú vyskúšať a trochu sa zabaviť, je môj pozývací link:   http://r.yuwie.com/jozifek1


Zábava na nete :D | stály odkaz

Komentáre

  1. asi do polovice textu stupalo moje nadšenie..a pak spľaslo jak bublina z bublifuku..))))
    publikované: 14.03.2008 16:44:30 | autor: ellita.. (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014