Na potulkách internetom

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Za pocit bezpečia mi zaplatia! Alebo ako mať o pár euro vo vrecku navyše.

Jeden malý tip, ako si zarobiť zopár eur cez internet alebo čo to ušetriť pri ceste do zahraničia, či kúpe auta.
Keď som zakladal tento blog, idea bola písať o rôznych možnostiach, ako sa dá jednoducho si čo to privyrobiť popri práci prostredníctvom internetu. Už niekoľko rokov sledujem rôzne stránky, ktoré sľubujú možné i nemožné miliónové zárobky prostredníctvom internetu. Niektoré z nich sú poctivé, väčšina je však podvrh. I tie poctivé, sú však zväčša určené len pre americký trh a tu na Slovensku by sme cez ne sotva niečo zarobili.
Koncom júna som sa však náhodne dostal k stránke: www.poistisasam.sk. Chystal som sa práve na tohtoročnú letnú dovolenku do Grécka a vždy keď niekam idem, potrebujem mať ten pocit bezpečia, že som poistený pre každý prípad, že by sa mi niečo stalo. Kamoš mi odporučil, že cez túto stránku sa dá kúpiť cestovné poistenie lacnejšie. Tak si hovorím, že prečo nie, veď šetriť treba a keď som si overil, že za stránkou stojí dôverihodná spoločnosť, tak som si poistenie on-line cez túto stránku kúpil.
Prečo Vám však o tom píšem? Táto stránka je presne jedna z tých stránok o ktorých je môj blog. Dáva každému, kto sa na nej zaregistruje, možnosť získavať provízie za každého ďalšieho človiečika, ktorý sa poistí na jeho odporúčanie cez túto stránku a súčasne znižuje cenu ďalších poistiek zaregistrovaného. Stránka nesľubuje, že zarobíte rýchlo milióny, ale každé euro navyše, sa v dnešnej dobe zíde, či nie? To, že táto stránka je poctivá a provízie vypláca, môžem potvrdiť na základe skúsenosti môjho kamoša, ktorý už províziu za mňa a zopár iných ľudí, ktorý sa na jeho odporúčanie poistili, dostal a ja mu túto províziu doprajem, veď nebyť jeho a jeho odporúčania, platil by som za poistku viac a províziu by si zobral za mňa nejaký úplne cudzí človek. Takto som spokojný aj ja, že som mal poistku lacnejšiu a aj môj kamarát, že si zarobil pár euro navyše.
Takže ak náhodou budete niekedy potrebovať cestovné poistenie alebo PZP Vášho automobilu, kľudne vyskúšajte túto stránku (môžete uviesť aj moju referenciu, môj nick je: Jeff ) a pokiaľ aj vy poznáte niekoho, komu by sa cestovné poistenie alebo PZP mohlo hodiť, neváhajte sa zaregistrovať na www.poistisasam.sk a jednoducho zarábajte.

Zábava na nete :D | stály odkaz

Komentáre

  1. ... :-))) ...
    ...zaujímavé...stojí za nákuk.....vďaka za tip.....
    publikované: 24.07.2009 14:36:02 | autor: flexi (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Cool
    Celkom pekna stranka a zaujimave ceny, dik za tip, urcite vyskusam.
    publikované: 25.07.2009 20:50:14 | autor: Peter (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014